+46722411743

Om oss på

Commsulting 

Vi tror på personliga relationer och mänsklig kontakt. I värld där allt kan göras digitalt och robotar blir kollegor, så är relationer viktigare än någonsin. Det är viktigt att ni trivs med oss och vi med er! Läs mer om oss och hur vi jobbar.

En kreativ själ med projektledarhjärna

Jag heter Lovisa Wallin och jag jobbar som konsult inom kommunikation och marknadsföring. Jag hjälper er när tiden inte räcker till, när medarbetarna är för få eller kompetensen lyser med sin frånvaro. Jag ser mig själv som en kreativ själ med projektledarhjärna. För mig innebär det att jag har en fot i den kreativa världen där allt är möjligt, inga idéer för dumma eller budgetar för små. Men den andra foten står stadigt i affärsvärlden, där resultat, kundfokus och pragmatiska insatser är verklighet.

Jag är utbildad journalist och har spenderat större delen av min karriär med att jobba med kommunikation och marknadsföring. Jag har drivit eget företag i snart fyra år och under dessa år hjälpt företag med copywriting, content marketing och vid längre perioder varit interim konsult som bland annat digital marknadsförare och kommunikationsansvarig.

Med mig som samarbetspartner får ni en pragmatisk, kreativ och social konsult som tycker om att göra nytta. Oavsett om ni vill vara involverade i mitt arbete eller om ni vill veta så lite som möjligt, så är det ett samarbete vi startar upp. Därför är tillit och respekt otroligt viktigt för mig. Jag tror att bra personkemi skapar en fin grund för samarbete och därför är det viktigt att ni trivs med mig.

För att kunna hjälpa er på bästa sätt så samarbetar jag med andra konsulter. Vid första kontakt är det alltid mig ni möter men ibland får ni hjälp av andra duktiga kollegor från mitt team.  

Men hörni, nu får det vara slutsnackat! Mejla, ring eller boka ett möte så lär vi känna varandra bättre. 

Copywriter Lovisa Wallin

Vi hjälper er med

Konsulttjänster

Copywriting

Content marketing

Varumärkesarbete

Workshops

..och annat som hör branschen till

Workshop

Vill ni veta mer om vad vi kan?