+46722411743

vårt erbjudande

Content marketing

Bra content marketing fångar följarna, imponerar på kunderna och skapar lojalitet. Med transparens, kontinuitet och en gnutta humor kommer man långt! Men det kräver mer än en julhälsning och några sporadiska skryt. 

Det handlar om att bygga en story och lyckas fånga publiken. Enkelt, va?

Människor har alltid berättat historier för varandra för att förstå världen och knyta an till varandra. Genom berättelser formar vi bilden av oss själva (eller våra företag) och idag är möjligheterna oändliga. Med riktigt bra innehåll så kan vi knyta an till kunder på ett sätt som gynnar våra affärer. Bra innehåll skapar goda relationer och lojalitet – så det är kanske inte så konstigt att vi är så fästa vid våra telefoner och det vi idag kallar för content?

Med bra innehåll kan vi fånga kunden i olika delar av kundresan, med rätt innehåll på rätt plats. En viss typ av innehåll för de som redan använder våra produkter eller tjänster, en annan typ för de som inte känner till oss. Varumärke byggs över tid – och idag är bra content en otroligt viktig del av ett starkt varumärke.

Att skapa innehåll, det är väl inte så svårt? Det räcker väl med att hälsa glad midsommar och visa de senaste produkterna?

Nja, inte riktigt. 

I en digital värld som ackompanjeras av ett konstant brus, så krävs det strategi, timing och kontinuitet för att nå ut. Företag har makt att äga narrativet och sända ut sitt budskap, ett förtroende som ska användas på rätt sätt. Det är där jag kommer in! Dagens kunder är pålästa och de har höga krav på innehåll. Det räcker inte att skryta om sig själv eller sina produkter. För att nå ut i bruset och vara relevant så krävs det ett annat perspektiv och innehåll som både är genomtänkt men även kan vara spontant. 

Klurigt, eller?

Det behöver inte vara svårt, men det blir oftast enklare med rätt kompetens. Med transparens, kontinuitet och en gnutta humor kommer man långt!

Låt mig hjälpa er att skriva er story.

Ett axplock av våra tjänster

Interim konsult

Vi hjälper er när tiden inte räcker till, när medarbetarna är för få eller kompetensen lyser med sin frånvaro

Ja tack, rädda oss snabbt!

Content marketing

Vi hjälper er att bygga storyn om ert varumärke. Bra innehåll fångar följarna, imponerar på kunderna och skapar lojalitet. 

Ja tack, rädda oss ur contentdjungeln!

Copywriting

Behöver ni ett pressmeddelande, idéer för en ny kampanj eller internkommunikation med fingertoppskänsla?

Perfekt, det behöver vi!

Med ert behov i fokus

Kommunikation är ett brett fält. Vi hjälper till där ni behöver oss. Nyfiken? Kontakta oss så berättar vi mer. 

Spännande, berätta mer!

content marketing kan vara en djungel..

Behöver du innehåll som går genom bruset och når djungeltrumman?