+46722411743

vårt erbjudande

Copywriting

Är du trött på svävande svar eller dyra offerter från din byrå? Anlita oss för solklara erbjudande som möter dina behov. Vi gillar ordlekar, svåra utmaningar och att förvandla tråkig text till säljande copy. 

COPY-KOLLEN

Vill du känna dig trygg innan du publicerar? Investera i copy-kollen! Vi ser över din text och säkerställer att den är lockande, säljande, begriplig eller informativ vad du än behöver.

Så går det till

Kontakta oss och berätta lite kort om vad du behöver copy-kollen till.

Skicka över materialet i word-format. Det kan vara ett pressmeddelande, viktig information till medarbetare, nyhetsbrev eller liknande.

Vi ser över ordmängd och skickar en offert i retur.

Du godkänner offerten och vi sätter igång!

Copy-kollen jobbar hårt. Vi gnider geniknölarna, rödmarkerar, skriver om, bearbetar och skriver om texten på bästa sätt. Du får den i retur inom fem arbetsdagar.

Klart! Vid eventuella ändringar inkommer du med ändringar och vi skriver om. Det ingår två korrektur.

Pris

750 kr startavgift och 5kr/ord + moms. Det förutsätter att texten redan är bearbetad, detta pris gäller alltså inte om du endast skickar underlag till en text (råmaterial). Behöver du hjälp med det så titta på nästa erbjudande.

COPY FRÅN SCRATCH

Saknar du ord? Det gör vi också ibland, men sällan på jobbet. Låt oss formulera det du vill ha sagt på bästa sätt. Du ger oss underlag och vi fixar resten.

Så går det till

Du berättar om vad du behöver. Det kan vara en intervju med er vd, copy till webben eller inlägg till sociala medier. Inget uppdrag är för stort eller litet.

Vi tackar för underlaget och återkommer med en offert inom två dagar.

Du tackar för den och vi kommer överens om datum för leverans.

Vi tar på oss våra kreativa glasögon och börjar skapa. Finns det underlag tittar vi på det, annars gör vi den research som behövs för att träffa rakt in i målgruppens hjärta.

Vi skickar ett första utkast till dig och du återkommer med eventuell korrektur.

Vi skriver om när det behövs, annars tackar vi för ett gott samarbete och önskar dig lycka till med publicering.

Pris

Varierar beroende på uppdrag men här kommer några exempel: copy till webb 3500kr/sida ♦ blogginlägg 4000kr ♦ intervju 5000kr (alla priser är ex. moms)

Precis vad du behöver? Hör av dig!

6 + 3 =

Copy som träffar målgruppen i hjärtat

Att skriva för att engagera människor handlar om så mycket mer än att stava rätt och välja rätt antal ord. Text som träffar rätt har ett tydligt budskap till en given målgrupp och är lätt att ta till sig.

Jag jobbar som copywriter och är utbildad journalist. Jag hjälper er med textproduktion av olika slag och kan skriva allt från intervjuer till pressmeddelande till annonstext. Jag är van vid att anpassa budskap efter målgrupp och hitta rätt i ordens djungel. Genom att ta hjälp med textproduktion så kan du vara säker på att ditt företag förmedlar det du vill, med både ord och hjärta på rätt ställe.

Jag är utbildad journalist vid Lunds universitet och är van vid att skriva redaktionellt innehåll. Jag kan konsten att välja vinkel, intervjua olika typer av människor och skapa en intressant historia. Som skribent har jag bland annat skrivit för Skånska Dagbladet, STOCK Magazine, Allt i hemmet och Eventeffect.se, för att nämna några.

Jag skriver, så enkelt är det. Jag är journalist, skribent och copywriter. Jag skriver SEO-optimerad text, copy för annonser, captions för sociala medier, nyhetsbrev, inredningsreportage och blogginlägg. Det skrivna ordet är i fokus. Vad behöver du hjälp med? Kontakta mig idag och låt mig veta vad jag kan hjälpa dig med.

Detta kan vi också…

Interim konsult

Vi hjälper er när tiden inte räcker till, när medarbetarna är för få eller kompetensen lyser med sin frånvaro

Ja tack, rädda oss snabbt!

Content marketing

Vi hjälper er att bygga storyn om ert varumärke. Bra innehåll fångar följarna, imponerar på kunderna och skapar lojalitet. 

Ja tack, rädda oss ur contentdjungeln!

Copywriting

Behöver ni ett pressmeddelande, idéer för en ny kampanj eller internkommunikation med fingertoppskänsla?

Perfekt, det behöver vi!

Med ert behov i fokus

Kommunikation är ett brett fält. Vi hjälper till där ni behöver oss. Nyfiken? Kontakta oss så berättar vi mer. 

Spännande, berätta mer!

Behöver du ett sylvasst buskap?